.

Inschrijvingen gesloten

Er kan op dit moment nog niet ingeschreven worden. Op zondag 17 maart 2019, 18:30 uur zullen de inschrijvingen openen. Alle accountgegevens van afgelopen jaar zijn gereset, en tijdens het inschrijven maak je een nieuw account aan.

Er is een totaal aantal van 650 plekken beschikbaar. Zodra dit aantal is bereikt, worden volgende inschrijvingen op de wachtlijst geplaatst.

Zorg er voor dat je alle gegevens van je turnsters hebt als je wilt inschrijven! De gegevens waar wij om vragen tijdens de inschrijving zijn voor- en achternaam, geboortejaar en niveau/divisie.

Net als afgelopen jaar worden de plekken dit jaar gereserveerd. Nadat je de gegevens van je vereniging en contactpersoon hebt ingevuld, kan je het aantal turnsters aangeven wat je wilt inschrijven. Deze plekken worden gedurende een bepaalde tijd voor je gereserveerd. De tijd wordt bepaald aan de hand van het aantal: 1 minuut per plek, met een minimum van 5 minuten. Overschrijd je deze tijd, dan worden de plekken weer vrijgegeven. Je kan natuurlijk wel je inschrijving voltooien, maar er is een kans dat (enkele van) je turnsters op de wachtlijst komen te staan.

Twee voorbeelden:
Ik wil graag 4 turnsters inschrijven. Ik krijg 5 minuten de tijd om de inschrijving te voltooien.
Ik wil graag 11 turnsters inschrijven. Ik krijg 11 minuten de tijd om de inschrijving te voltooien.